Saturday, October 16, 2010

Your Destiny

The difference between the ones who “achieve” their destiny and the ones who don’t is: The ones who do, live with an internal believe of “If it Does” … & …. The ones who don’t, live with the self believe of “What if” ... JAR

Achieved: “If it Does” … it is ok… it will always be ok no matter what.
Don’t Achieve: “What if” … this happens, that happens, “it won’t be ok for me.” JAR
JAR
Jovanny A Rodriguez 
Since 2007 © Copyright
All Rights Reserved 
http://www.jovannyarodriguez.com


8 comments:

 1. Keep in apperception as able-bodied that sometimes food or added entities will arrangement with a watchmaker to aftermath a watch with their name on the face. Haynes addendum that Tiffany Co. is an archetype in rolex replica this instance. So, if you accessible the aback the movement will accept a altered name than that on the dial.There are replica rolex aswell brands that fabricated curve beneath altered names. Rolex is a able-bodied accepted affluence watch brand. But did you know, according to replica watches Haynes, they aswell marketed curve of watches beneath added cast names like Tudor, Unicorn, Marconi, Rolco, and Genex?

  ReplyDelete
 2. Het is alweer een tijdje geleden dat ik de kans om een Breitling Navitimer replica horloges te beoordelen op mijn website heb. Ik ben zeer gelukkig geweest de laatste tijd. Met de hulp van familie of verschillende vrienden Ik ben in staat om te laten zien wat nep horloges modellen die ik niet zou kunnen concentreren op dat veel. Dit is het geval met deze replica horloges breitling, evenals een paar andere. Ik moet de gelegenheid gebruik maken en dank jullie voor het helpen en pitching in uw eigen beoordelingen.

  Nieuwe replica horloges lezer beoordeling van Aiden een goede lezer van mij. Dank u Aiden voor het lezen van mijn blog in de eerste plaats en dan replica horloges omega voor het aanbrengen van tijd en moeite in deze. Ik hoop dat ik een beetje helpen met wat we over gesproken. Ook, dank u dat u mij de replica horloges rolex kans om jouw verhaal te delen met mijn lezer. We moeten allemaal leren van elkaars verhalen en ervaringen en beter bij het kopen van nep horloges online. Ik laat je de e-mail te lezen.

  ReplyDelete
 3. Casio demostró su replicas relojes nuevo smartwatch Android Wear-controlado que enviará hacia finales de marzo de y será un contendiente intrigante para los replicas de relojes Connected, pero a un costo mucho menor.

  ReplyDelete